LG Optimus L7 II Dual – virágmintákkal is

Farkas Norman - 2013. augusztus 26.

A kisebbik dél-koreai gyártó úgy döntött, hogy az Optimus L5 II Dual Special Edition után elkészíti az Optimus L7 II virágmintákkal díszített kiadását is. A korábbi modellhez hasonlóan a méretesebb mobil nőies változatának is az oroszok örülhetnek elsőként.

Nem nagy rejtély, hogy egyes gyártók miért dobnak piacra virágokkal ékesített mobilokat: természetesen rengeteg, többnyire nőnemű felhasználó van a világon, akit lázba hoznak a készülék burkolatán kúszó minták. Elsőként, több évvel ezelőtt a Nokia rukkolt elő, s egyben vette célba a fent említett júzereket efféle kütyükkel a L’Amour sorozat keretében, később pedig a Samsung indította útjára a La Felur modelleket, melyek „személyében” néhány népszerű telefonjának virágokban úszó kiadásait üdvözölhettük. Most az LG-t kapta el a virágláz: a hölgyek örömére az Optimus L5 II Dual mellett hamarosan az Optimus L7 II Dual díszes verziója is megtalálható lesz az üzletek polcain.

 

 

A kétkártyás jövevény technikai fronton semmiben nem különbözik az alapmodelltől, azaz kistesójához hasonlóan kizárólag a bordó burkolatán látható stílusos kis rajzok különböztetik meg a mezei Optimus L7 II Dualtól.

Elsőként Oroszországban lehet örülni a csajos L7 II Dualnak, ahol a normál kiadáséval megegyező áron, azaz 9900 (kb. 225 euró) rubelért lehet majd hozzájutni.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza