31%-kal gyorsabb lehet az iPhone 5S?

Czipperer Dia - 2013. augusztus 26.

Megint újabb pletykák kaptak szárnyra az iPhone 5S-ről, melyről biztos információ egyelőre még nincs, ám szinte minden napra jut valami. Most éppen a sebesség van terítéken.

Színek tekintetében már képben vagyunk, néhány paraméter is kering már a köztudatban, de hogy mi is hajtja valóban a készüléket, mindeddig homály fedte. Biztosak persze semmiben nem lehetünk addig, míg maga az Apple nem erősíti meg ezeket az információkat, ám a pletykák mellett nehéz szó nélkül elmenni.

Clayton Morris, televíziós személyiség csiripelte Twitter oldalán, hogy az új iPhone A7 chippel felszerelve érkezik, ami 31%-kal gyorsabb sebességre képes, mint az iPhone 5-ben található A6.

 

A9toMac szintén arról ír, hogy az Apple 64 bites A7 processzorokat tesztel az iPhone 5S-hez. A 64 bit nemcsak jobb teljesítményt garantálna a készülékeknek, hanem a grafikus animációk megjelenítésében is nagy változást hozna.

Ming-Chi Kuo elemző szerint a 64 bites processzorok már ott vannak a levegőben, bár nem biztos, hogy idén lesz a nagy áttörés. Az is elképzelhető, hogy az Apple csak a mostani készülékeken teszteli a 64 bites chipeket, hogy későbbi modellekben használja.

Többen is így vélik, és szerintük 2014-ben, az A8-as chipeknél találkozhatunk a 64 bittel.

 

Forrás: Mashable.com, 9to5mac.com

Vissza