Tévé a konyhába vagy a hálóba? – Itt a Sharp LD145V sorozat

Kütyü Magazin - 2013. augusztus 28.

A Sharp új, LD145V szériás modelljei azoknak készültek, akik a nappalijukban található nagyképernyős televíziójuk mellé szeretnének egy másik készüléket is otthonukba. Méretükből adódóan ezek a készülékek ideálisak a hálószobába, a konyhába, vagy akár az irodába. 

Az LD145V modellek közvetlen LED-es háttérvilágítással és számos hasznos funkcióval rendelkeznek, többek között zene-, fotó- és DivX HD videólejátszóval, valamint DVB-T/C digitális tunerrel. A 32 és 39 colos méretben kapható televíziókon két HDMI- és egy SCART bemenet, valamint CI+ kártyahely is található.

A Sharp LD145V szériás készülékei rendelkeznek USB Time Shift/ PVR funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy megállíthassuk, vagy visszatekerhessük az aktuális műsort, például amikor ki szeretnénk menni a szobából. Emellett akár rögzíthetjük is kedvenc műsorainkat egy külső meghajtóra vagy USB pendrive-ra. Egyszerre két műsort is felvehetünk, párhuzamosan a földi DVB-T és a kábeles DVB-C tuneren keresztül.

A Sharp LD145V készülékek ötvözik a kiváló képminőséget a klasszikus kialakítással, így minden szobabelsőhöz jól illeszkednek. A 32 colos modell ára körülbelül 109.990 forint, a 39 colos tévéért pedig 139.990 forintot kell kicsengetnünk.

 

 

 

Vissza