Samsung Galaxy Tab 3-hoz tervezett termékeket a Logitech

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 3.

Ma jelentette be a Logitech, hogy bővül táblagép kiegészítő portfóliója. Az új termékeket kifejezetten a Samsung Galaxy Tab 3-hoz készítették.

Az új kollekció magába foglalja a Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1-t és ezen kívül három tokot: a Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 és 7.0.-t. Víztaszító kivitelükkel az új tokok első és hátsó oldali védelmet nyújtanak, ugyanakkor mindegyikőjüket az ultra vékony és könnyű kivitel jellemzi. A Logitech Ultrathin Keyboard Folio ráadásként tartalmaz egy beépített billentyűzetet is, amely a gyors, gördülékeny és kényelmes írást szolgálja, legyünk bárhol.

Mike Culver, a Logitech alelnöke és a mobil terület vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy most kifejezetten a Samsung Galaxy Tab 3 számára készítettek terméket  „a Logitech megfelelő védelmet nyújtó, esztétikus tablet kiegészítők gyártásával kapcsolatos tapasztalatára és szakértelmére építve. Minden tablet kiegészítőnk tervezése során célként lebeg szemünk előtt az az apró részletekben rejlő tökéletesség, amely tovább fokozhatja a felhasználói élményt. A Logitech Ultrathin Keyboard Folio víztaszító anyagának és kényelmes billentyűzetének köszönhetően megfelel ennek a követelménynek.”

A Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 egy olyan a hagyományos billentyűzetkiosztással megegyező Bluetooth klaviatúrával készült, ami biztosítja a gyors, folyamatos és kényelmes írásélményt. A SecureLock felépítésnek köszönhetően a Galaxy Tab négy sarkát egy-egy könnyű, kisméretű csat rögzíti, míg a tok használaton kívüli biztonságos záródásáról erős mágnesek gondoskodnak. Az eszköz tökéletesen párosul a dual-view konzolhoz, amely a Galaxy Tabot két pozícióban képes tartani: a billentyűzet felfedésével, garantálva a tökéletes írási szöget, illetve fektetve, a billentyűzetet rejtve, lehetővé téve a könnyű böngészést.

Ha olyan billentyűzet nélküli tokot keresünk, amely alapvető védelmet nyújt a hétköznapok során, a Logitech Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 és 7.0 jelentheti a választ számunkra. A tokok víztaszító anyagokból készülnek, és mind arra hivatottak, hogy megvédjék a tableteket a véletlen ütődésektől, a karcolásoktól és a rájuk fröccsenő szennyeződésektől. Ezek a termékek szintén a SecureLock megoldást alkalmazzák, így tartva egy helyben a Galaxy Tabot függetlenül attól, hogy a szabályozható támaszték vízszintesre, vagy függőlegesre van állítva, esetleg bármely ezek közé zárt szögre.   

Ár és elérhetőség

A Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 várhatóan 2013 októberében jelenik meg Amerikában, Európában és Ázsia egyes részein, 99,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. A Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 és 7.0 várható amerikai, európai és ázsiai megjelenése szintén 2013. október, ajánlott fogyasztói ára pedig 49,99 euró. 

 

 

Vissza