A minőséget a hosszabb garancia garantálja

forrás: Kütyü Magazin - 2018. szeptember 16.

A navigációiról és autós kameráiról ismert márka szeptember 1. és december 31. között 2 év helyett 3 év garanciával firgalmazza a Mio menetrögzítő kamerákat és navigációkat.

A Mio eszközök több mint 50 teszten mennek keresztül, mielőtt a boltokba kerülnének (többek között nagyon alacsony és magas hőmérsékletet kell kiállniuk és tesztelik a statikus elektromosságukat is). Erre a minőségre alapozva merte bevállalni a márka a másfészeres időtartamra meghosszabbított garanciát.
 
Így az év végéig 3 év garanciával vásárolhatjuk meg például a márka csúcskategóriás menetrögzítő kameráját, a Mio MiVue 792 WIFI Pro-t is, mely gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőségben rögzíti utunkat, emellett beépített WIFI-vel és GPS-el is rendelkezik. Sőt, vezetéstámogató funkciókkal (Lane Departure Warning System és Forward Collision Warning System) segít bennünket az út során. 
 

Ha pedig navigációra van szükségünk, december 31-ig 3 év garanciával szerezhetjük be többek között a márka legújabb, Mio Spirit 7700 LM GPS-ét is, élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel, 12,7 cm átmérőjű érintőképernyővel, sávasszisztens és parkolóasszisztens funkciókkal.
 
Vissza