iPhone 7 már a UPC Mobil kínálatában is

Kütyü Magazin - 2016. október 21.

Hamarosan a UPC-nél is elérhető lesz az iPhone legújabb modellje, az iPhone 7. A napokban lezárult exkluzív előregisztráció során rekordszámú UPC Mobil előfizető érdeklődött az új készülék iránt. A UPC Mobil korlátlan adatkínálatával kompromisszumok nélkül élvezhetik az előfizetők az ikonikus okostelefont.

A UPC Mobil 2015-ös indulása óta folyamatosan bővíti készülékkínálatát, amelyben nemrég megjelentek az ikonikus Apple termékek is. Az elmúlt hetekben az iPhone 5S és SE modellekkel bővült a UPC Mobil választéka, hamarosan pedig a legújabb készülék, az iPhone 7 is elérhető lesz az előfizetők számára. A napokban lezárult exkluzív előregisztráció során már rekordszámú érdeklődés érkezett a UPC Mobil ügyfelek részéről, akik jelentős árkedvezménnyel és kedvező részletfizetési lehetőséggel juthatnak hozzá az iPhone készülékekhez.

A rendkívül dinamikusan növekvő UPC Mobil – amelynek előfizetői létszáma már 50 ezer fő felett jár – az egyre bővülő készülékkínálat mellett a mobilhasználat valódi szabadságát is biztosítja a korlátlan adatforgalmat nyújtó Freedom díjcsomagokkal. Ráadásul a hazai szolgáltatók közül a UPC egyedüliként kínál olyan ingyenes wifi hozzáférést, amellyel Magyarországon és Európa 9 országában, közel 5 millió hozzáférési ponton még nagyobb sebességgel használhatják mobileszközeiket az ügyfelek. Azok számára pedig, akik nem csak a mobiljukról szeretnének internetezni, szintén jó hírrel szolgál a UPC, ugyanis az Apple MacBook laptopokat is kedvező részletfizetési lehetőséggel  vásárolhatják meg mostantól a cég vezetékes szolgáltatásainak előfizetői. 

„A UPC Mobil indulása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink visszajelzése alapján fejlesszük szolgáltatásunkat. Ennek a folyamatnak egyik jelentős lépése a már régóta várt Apple termékek debütálása a UPC Mobil készülékválasztékában. Külön öröm, hogy a magyarországi megjelenés után nem sokkal az iPhone 7 is bekerül a UPC kínálatába. Mindemellett pedig valóban gondtalan felhasználói élményt is kínálunk, a kizárólag nálunk elérhető korlátlan adatforgalmat biztosító díjcsomagokkal.” – nyilatkozta Carra Anita, a UPC Magyarország vezérigazgató-helyettese.

A UPC Mobil választékában elérhető készülékek technikai jellemzőiről, az árakról és az igénybe vehető kedvezményekről a www.upc.hu weboldalon, a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon és a UPC üzletekben adnak tájékoztatást a cég munkatársai.

Kulcsszavak: okostelefon, iPhone 7, UPC
Vissza