Legújabb generációs A3-as színes nyomtatók és MFP-k

Kütyü Magazin - 2017. június 14.

A képalkotó megoldások terén világelső Lexmark International, Inc. bemutatta A3-as színes lézernyomtatóinak és intelligens multifunkciós termékeinek (MFP-k) legújabb generációját, köztük kilenc olyan új modellt, amelyek a legnagyobb igényeket támasztó munkacsoportokat hivatottak gyors, hatékony és biztonságos képalkotó szolgáltatásokkal kiszolgálni.

A Lexmark CS920 és a Lexmark CX920 sorozat kínálja a leggyorsabb Lexmark nyomtatókat és szkennereket, valamint a legnagyobb papírkapacitást: 

  • A CX924 a leggyorsabb lézer MFP, akár 65 oldal/perc sebességgel. 
  • A CX920 sorozat kínálja a leggyorsabb szkenner akár 80 oldal/perc sebességgel. 
  • A színes lézernyomtató-kínálatban mindkét eszköz a legnagyobb papírkapacitást biztosítja 6650 lappal.

A CX920 sorozat maximális havi aktív ciklusideje 200 000 és 250 000 oldal között van, ami az igen magas teljesítményigényeket is kielégíti. 

E gyors, nagykapacitású, színes A3-as eszközök minden tekintetben hozzák a Lexmark-termékek előnyeit:

  • Egyszerű használat: A nagy fényerejű, új generációs, 10 hüvelykes érintőképernyő a Lexmark saját fejlesztésű e-Task felhasználói felületével olyan intuitív, ikonokkal és szöveggel segített élményt kínál, amely lépésenként viszi végig a felhasználót egy-egy folyamaton.
  • Rugalmasság: A felhasználói élményt és a hatékonyságot a felhasználói felületen elhelyezett saját alkalmazások, pl. a Lexmark Print Release vagy Mobile Print alkalmazása javítják. Az eszközök szintén személyre szabhatók opcionális alkalmazásokkal, illetve a felhasználók saját alkalmazásaival.
  • Kezelhetőség: A CS920 és a CX920 sorozathoz tartozó készülékek csatlakoztatás után azonnal szerves részeivé válnak a már meglévő Lexmark flottának, teljes körű flottamenedzsmenttel, proaktív diagnosztikával és a firmware távoli frissíthetőségével.
  • Biztonság: A Lexmark valamennyi CS920 és CX920 eszközbe beépítette átfogó, teljes körű biztonsági portfolióját, ami biztonságosabb és hatékonyabb környezetet biztosít.
  • Mobil lehetőségek: A mobil lehetőségek között megtaláljuk az egyszerű nyomtató-felfedezést és a mobil nyomtatást iOS-ról, Androidról vagy Google Cloud eszközökről, továbbá a mobil szkennelést és a teljes adminisztrációt mobil szabályzatok, opciók és alapértelmezések konfigurálásához.
  • Hozzáférhetőség: Az integrált hangos útmutató, a szabványos jack fejhallgató-csatlakozó, a dönthető kezelőpanel és a kétujjas képernyőnagyítás lehetősége különböző szintű képességekkel optimalizálják a hatékonyságot és nyújtanak jobb élményt valamennyi felhasználó számára.
  • Integráció a Lexmark szolgáltatásaival: A CS920 és a CX920 sorozatba tartozó valamennyi eszköz teljes egészében kompatibilis a fő Lexmark szolgáltatásokkal, a kezelt nyomtatási szolgáltatásoktól a Lexmark nyomtatáskezelésig.

Vissza