Logitech K780 Multi-Device: billentyűzet bármilyen eszközhöz

Kütyü Magazin - 2016. június 29.

A mai napon a Logitech bemutatta a Logitech K780 Multi-Device vezeték nélküli billentyűzetet, az első olyan, teljesen felszerelt, numerikus billentyűkkel is ellátott klaviatúrát, amely okostelefonokkal és tabletekkel is működik. Az Easy-Switch gomb megnyomásával könnyen lehet váltani és gépelni a három eszköz bármelyikén.

A K780 Multi-Device csendes és pontos gépelést biztosít. A billentyűk a használat kényelmének és pontosságának érdekében nagyok és laposak, a praktikus, 10 billentyűs numpad megkönnyíti a számok bevitelét. Az integrált, gumírozott tok biztosítja a különböző készülékek számára a tökéletes olvasószöget, az okostelefonoktól kezdve a 12 colos iPad Próig. A billentyűzet vékony és elegáns felépítésű, a tervezésnél arra törekedtek, hogy illeszkedjen a modern otthoni, vagy irodai környezetbe.

A K780 Multi-Device alkalmazkodik a készülékhez akár Windows számítógépet, akár iPhone-t használ a tulajdonosa. A billentyűk elrendezése a megszokott felosztással történt, még a kedvenc shortcutok is használhatók. A Logitech Unifying USB és Bluetooth Smart technológiájának köszönhetően a K780 gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez, telefonhoz vagy tablethez. 

Az energiatakarékos készenléti állapotnak, illetve a ki- és bekapcsolhatóságnak köszönhetően a K780 akár 24 hónapig is üzemel egy feltöltéssel. 

“Mikor gépelésre kerül sor, a számítógépen gyorsan és kényelmesen tudunk dokumentumokat létrehozni, de a telefonon történő üzenetíráskor a két hüvelykujjunkra vagyunk korlátozva” – mondta el Art O Gnimh, a Logitech billentyűzet üzletágának globális igazgatója. „A K780 Multi-Device billentyűzettel mostantól kényelmesen, asztali gépeken megszokott sebességgel lehet gépelni az összes munkahelyen használt eszközön, csupán egy gombnyomással váltva közöttük.”

Vissza