Tárd ki a szárnyaid!

Kütyü Magazin - 2016. október 7.

Vajon ki ne álmodott volna még arról, hogy milyen jó lenne repülni? Felszállni, megcsodálni a tájat madártávlatból? Ugye, milyen gyönyörű látvány lehet a folyók vizén megcsillanó napfény, vagy épp egy nyüzsgő nagyváros a magasból? Bármerre is jársz, az új merevszárnyú Parrot Disco drónnal valóra válthatod az álmod, és még csak a Földről sem kell felszállnod!

Repülj gyorsabban, magasabbra!

A Parrot Disco drónnal valósággá válik a repülés élménye a földön állva is. A Parrot Cockpitglasses szemüveggel ugyanis magad is a felhők fölé szállhatsz. Helyezd az okostelefonodat a szemüvegbe, tedd fel a fejedre, és élvezd a kilátást a pilótafülkéből! Lásd a világot új szemszögből a drón kiegészítőjével, és merülj el a látványban.

A Parrot legizgalmasabb drónja új távlatokat nyit a drónozás terén. A drón könnyű teste, merev szárnyai, egyedi áramvonalas formája lehetővé teszi, hogy akár 80 km/óra sebességgel repüljön. A repülési idő is meghosszabbodott, ugyanis a Discoval egy töltéssel 45 percen keresztül szárnyalhatsz a magasban. Merev szárnyai pedig leszerelhetők, súlya ultrakönnyű, mindössze 750 gramm, így bárhova magaddal viheted.

Egyszerű irányítás, könnyű repülés

A hagyományos légcsavaros repülőgép elvén működő drón magabiztos irányításához nem kell tapasztalt pilótának lenned. Csak kapcsold be a drónt, majd egyszerűen dobd fel a levegőbe! Repülés közben pedig egy gombnyomással robotpilótára válthatsz, így tényleg nem marad más dolgod, mint gyönyörködni az alattad elterülő vidékben. A széleslátószögű, 14 megapixeles Full HD minőségű kamerával gyönyörű felvételeket készíthetsz, a 32 gigabájtos memóriájába pedig sok élmény fér. A remegés- és rázkódásmentes felvételekről az új fejlesztésű szenzorok és az ultrahangos rendszer gondoskodik. 

Kezedben a kontroll

Hódítsd meg az eget Parrot Disco drónnal, amelyet okostelefonnal vagy tablettel, az ingyen letölthető FreeFlight Pro applikáción keresztül az új Parrot Skycontroller 2 konzollal irányíthatsz. Ha profi drónpilóta vagy, válts manuális módra, és élvezd a teljes kontrollt a felhők felett! A Skycontroller 2-vel 2 km-es körzetben bárhova repülhetsz, okostelefonod kijelzőjén pedig élvezheted a színtiszta élőképet. Sőt, a Disco-val akár úgy is érezheted magad, mintha a pilótafülkében ülnél.

A táj szépségeibe könnyű belefeledkezni, azonban nem kell izgulnod, ha túl messze vagy túl magasra repültél, mert a „Return Home” funkció és a beépített GPS automatikusan a kiindulási pontra vezeti vissza a drónt.

Kedvet kaptál?

Nézd meg a legjobb felvételeket HD minőségben a Parrot YouTube csatornáján https://www.youtube.com/channel/UC8F2tpERSe3I8ZpdR4V8ung!

 

Kulcsszavak: drón, Parrot Disco
Vissza