Telekom: új szuper családi hd csomag, több mint 110 csatornával

Kütyü Magazin - 2016. október 27.

A Magyar Telekom átalakítja televíziós csomagkínálatát 2016. november 2-tól. Az ügyfelek eddig a 31 tévécsatornát tartalmazó Alap, illetve a 85 csatornát kínáló Családi + HD csomagra fizethettek elő a Telekomnál, amelyek mellé opcionálisan rendelhettek különböző tematikájú kiegészítő TV csomagokat, úgymint Filmvilág, Nagyvilág, HBO, Night Life, Fishing&Hunting vagy Classica, idén novembertől a Telekom bevezeti új, Szuper Családi HD televíziós csomagját.

Az új csomag a korábbi Családi + HD, valamint a Filmvilág és Nagyvilág minicsomagok szinte teljes tartalmát egyesíti, illetve a Fishing & Hunting és Classica csatornákat is magában foglalja, havonta mindössze 4610 forinttól (a megadott ár IPTVn két év hűségnyilatkozattal, otthoni telefonnal és internettel együtt érvényes). A csomag több mint 110 csatornát tartalmaz összesen:  IPTV platformon 98 SD és 24HD, SAT TV-n pedig 93 SD és 22HD csatornát. A Telekom a csomag tartalmát a jövőben további csatornákkal tervezi bővíteni. A Szuper Családi HD előfizetői a csomag legtöbb csatornáját külön költség nélkül okostelefonon és  tableten is nézhetik a TVGO alkalmazással vagy  notebook-on a www.tvgo.hu oldalon. Az HBO és a felnőtt tartalmakat sugárzó csatornákat továbbra is külön lehet majd megrendelni. 

A Telekom a Szuper Családi HD csomag bevezetésével olyan csatornakínálatot kínál meglévő és leendő ügyfeleinek, ami a háztartások tévézési igényeihez illeszkedik. Az ügyfelek döntését a Telekom azzal segíti, hogy 2016. október 4. és november 30. között minden Telekom digitális tv előfizető számára kódolatlanul elérhetővé tette a Filmvilág és Nagyvilág minicsomagok 37 csatornáját.

A Telekom 2006-ban lépett be a tévészolgáltatók közé, és az elmúlt tíz év alatt közel 900 ezer előfizető számára biztosít tv-s szolgáltatásokat. Az újragondolt csomaggal a vállalat célja, hogy az ügyfelek televíziózási igényeit minél szélesebb körben szolgálja ki, nemcsak otthon, a tévéképernyő előtt, hanem bárhol és bármikor a TV GO-val is.

Bővebb információ az telekom.hu weboldalon lesz elérhető 2016. november 2-án.

Vissza