Történelmi diákverseny mobiltelefonnal

Kütyü Magazin - 2017. október 18.

Általános és középiskolások történelmi utazásra indulva, mobiltelefonjuk és az Időkapuk applikáció segítségével járhatják be az 1956-os forradalom és szabadságharc szimbolikus helyszíneit 2017. október 23-tól, Budapesten.

1956 hősei és a pesti srácok előtt tisztelegve interaktív versenyt hirdet az állami ünnepség lebonyolításáért felelős Hungarofest általános és középiskolai diákok számára. A fiatalok egyszerre tesztelhetik történelmi tudásukat és kreativitásukat, miközben színes feladatokat oldhatnak meg közösen a forradalom és szabadságharc ikonikus fővárosi helyszínein.

A kalandos utazásra 12 és 18 év közötti diákok jelentkezhetnek 3-6 fős csapatokban a www.idokapuk.hu oldalon adataik megadásával és egy 1956-ról szóló kvíz kitöltésével. A játékhoz kapcsolódó Időkapuk mobilapplikáció ugyaninnen tölthető le 2017. október 21-től.

A második fordulóban a jelentkezők az applikáció segítségével járhatnak be hat történelmi helyszínt Budapesten, ahol különböző kreatív feladatokat kell megoldaniuk október 23. és november 4. között. A győztes csapatok értékes fesztiválbérleteket nyernek.

Kulcsszavak: applikáció, Időkapuk
Vissza