Szűrés

A(z) Ascend kulcsszót tartalmazó cikkek

Brutális tudás ultravékony kivitelben – Jön a Huawei új zászlóshajója

2013. március 27. -

A pletykák szerint 4,9 Full HD kijelzővel, 1,8GHz-es, négymagos Cortex A15 processzorral és 13 megapixeles kamerával érkezik a Huawei mindössze 6,3 milliméter vastag csúcsmodellje.

Tovább

Huawei Ascend P1 teszt

2013. március 4. -

Nálunk járt a Huawei szuperkarcsú droidja, amely nem csak stílusos külső megjelenésével, hanem sebességével is levett minket a lábunkról. A felső-közép kategóriás mobil szinte minden téren hozza a tőle elvárt szintet, de a zenerajongóknak például nem ajánlanánk nyugodt szívvel.

Tovább

Huawei Ascend P2: a világ leggyorsabb 4G LTE okostelefonja

2013. február 25. -

A Huawei az MWC keretében mutatta be az Ascend P2 mobilt. Az 1,5 GHz-es, négymagos processzorral rendelkező okostelefon negyedik kategóriás LTE eszköz, amely akár 150 Mbit/s letöltési sebességre is képes. A mindössze 8,4 milliméter vastag, fekete és fehér színekben megjelenő készülék előlapját egy 4,7 colos IPS HD kijelző uralja, melyet második generációs Gorilla Glass üveg véd a külső hatásoktól. 

Tovább

Ismét lencsevégen az Ascend P2

2013. február 22. -

Újabb élőfotók láttak napvilágot a Huawei csúcsmobiljáról, melynek hivatalos bemutatójára a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congressen kerül sor.

Tovább