Szűrés

A(z) Dell kulcsszót tartalmazó cikkek

Hamarosan érkezik a Dell „csavarható” egere

2022. október 19. -

A Dell Technologies bemutatta a Dell Bluetooth Travel Mouse-t (MS700), a világ első* olyan elforgatható egerét, amely Bluetooth-on keresztül több eszközzel is használható. Az új terméket olyan munkavállalóknak tervezték, akik sokat utaznak, és több helyszínen dolgoznak. A mindössze 56,9 gramm súlyú egér hátsó része elforgatható, amitől laposabb lesz, így könnyebben tárolható és hordozható. 

Tovább

Hasznos tippeket ad a Dell

2022. augusztus 30. -

A klímaválság hatásait szinte napról napra egyre erősebben érezzük a bőrünkön és a környezetünkön. Ahhoz, hogy szembenézhessünk ezzel a globális szintű kihívással, a cégek és az egyének szintjén egyaránt szükség van lépésekre. Mindannyiunk előtt nyitva áll az út, hogy egyszerű döntésekkel csökkentsük karbonlábnyomunkat a mindennapi életünkben. Többek között a laptopunk megvásárlása és használata során is lehetőségünk van arra, hogy a felelős magatartást helyezzük előtérbe. Épp ezért a Dell összegyűjtött 10 tippet, hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki a laptopjából, miközben csökkenti a karbonlábnyomát.

Tovább

Idén nyáron érkezik a Dell Precision 7865

2022. július 14. -

A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 mobil munkaállomásokat. A modell a technológiai fejlesztések mellett új kialakítású DDR5 memóriával rendelkezik, amely a Dell várakozásai szerint iparági szabvány lesz. A Precision 7865 Tower az AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX processzorcsaláddal érkezik, amely hozzájárul, hogy a termék rendkívüli teljesítményt, rugalmasságot és megbízhatóságot kínáljon, és könnyedén megbirkózzon a legkomolyabb teljesítményt igénylő feladatokkal is.

Tovább

Roadtrip-kompatibilis laptop

2022. június 24. -

Állandó rohanás, folyamatosan gyarapodó számú feladatok. Ez a jelenség mindenki számára ismerős lehet, lassan 24 óra kevésnek bizonyul egy napra. Éppen ezért felbecsülhetetlen egy olyan eszköz, amit minden helyzetben jól tudunk használni. A rohanó mindennapok és sűrű feladatok közepette sokszor nincs idő egy többhetes vakáció beiktatására a naptárba, így egyre népszerűbbek a pár napos kiruccanások. Korosztálytól, életviteltől, családi állapottól függ, hogy éppen kikkel osztjuk meg az élményeket. Viszont utazz akár a családoddal, a barátaiddal, a pároddal, vagy szimplán egymagad, egy hasznos társ mindig melletted lehet, és ő nem más, mint a Dell Inspiron 5410 2 az 1-ben laptopja. Legyünk bárhol, bárkivel, ez a laptop minden igényünknek megfelel. 

Tovább