Szűrés

A(z) HP kulcsszót tartalmazó cikkek

Teljesítmény, stílus és érték üzleti felhasználóknak

2018. november 29. -

Napjaink kis- és középvállalkozásainak olyan technológiára van szüksége, amely amellett, hogy önmagában értéket testesít meg és gyorsabbá teszi a munkafolyamatokat, segít a vállaltoknak a folyamatos fejlődésben és növekedésben. A HP legújabb számítógépei az üzleti felhasználók minden igényét kielégítik. A HP ProBook 400 széria termékei a modern kialakítás mellett kiemelkedő teljesítményt, hosszú üzemidőt, magas szintű biztonságot és hálózati kapcsolatot biztosítanak. 

Tovább

Itt az újgenerációs HP Sprocket

2018. október 15. -

A megújult, immár több színben is elérhető HP Sprocket hordozható zsebnyomtatóval egyszerre akár több felhasználó nyomtathatja ki a mobiltelefonjával készített képeket akár azonnal.

Tovább

HP LaserJet M433a és M436 multifunkciós nyomtatók

2018. július 4. -

A HP a LaserJet MFP M433a és M436 nyomtatókkal bővíti a népszerű LaserJet sorozatát a CEMA régióban. A kis- és középvállalkozások számára tervezett készülékek megbízható teljesítményükkel garantáltan megfelelnek a szakmai normáknak, miközben áruk is kedvező. 

Tovább

Az innováció új szintje

2018. május 22. -

A HP legújabb prémium notebookjai, asztali gépei és kijelzői lehetővé teszik, hogy a felhasználók minden helyzetből a legtöbbet hozzák ki. A legújabb HP Elite 1000 és a HP ENVY termékek gyönyörű kialakítása, nagy teljesítménye és rendkívüli sokoldalúsága biztosítja, hogy bárhol is legyünk, könnyedén alkossunk és dolgozzunk akár másokkal együttműködve is. 

Tovább