Szűrés

A(z) HTC kulcsszót tartalmazó cikkek

A HTC Vive már hivatalosan is elérhető Magyarországon

2019. április 9. -

A HTC VIVE 2019 tavaszától már hivatalosan is elérhető Magyarországon. A HTC Vive és a HTC Vive Pro teljes VR megoldást biztosító rendszerek vezeték nélküli VR kontrollerekkel, room-scale technológiával és headsettel - amelyek beépített kamerával érkeznek - együtt biztosítanak teljes körű, magával ragadó virtuális valóság élményt.

Tovább

Hivatalos a HTC VIVE Focus Plus ára

2019. március 27. -

A HTC VIVE bejelentette a VIVE Focus Plus árával, elérhetőségével és a továbbfejlesztett lencsékkel kapcsolatos részleteket. A Sencsenben megrendezett VIVE Ecosystem Conference (VEC2019) során a multi-mode funkcióról is szó esett, aminek köszönhetően külső eszközökről is elérhetőek a tartalmak.

Tovább

A HTC EXODUS 1 fokozottabb védelmet biztosít személyes adatainknak

2019. február 27. -

Az EXODUS 1 legújabb OTA frissítésének köszönhetően a felhasználók újabb partnereken és az általuk nyújtott szolgáltatásokon keresztül használhatják ki a decentralizált web előnyeit.

Tovább

A HTC leleplezte új 5G mobil smart hub eszközét

2019. február 25. -

A HTC bemutatta új eszközét, a kategóriájában első, 5G támogatással rendelkező mobil smart hubot. Az otthoni és irodai környezetben egyaránt használható smart hubbal folyamatos a 4K videostreaming, alacsony késleltetési időt biztosít például a játékok során, mindemellett 5G mobil hotspotként is funkcionál akár 20 felhasználó számára. A HTC 5G Hub számos nemzetközi szolgáltatónál lesz elérhető, többek között a Sprintnél és a Telstránál, valamint több európai szolgáltatónál, úgy, mint az EE és a Three (Egyesült Királyság), a Deutsche Telekom (Németország), a Sunrise (Svájc) és az Elisa (Finnország).

Tovább