Szűrés

A(z) Sony kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Alpha tükör nélküli és full-frame kamerákat ünnepli a Sony

2023. október 17. -

A Sony büszkén jelenti be, hogy a fotózás világában az innováció egy évtizedes évfordulóját ünnepli az Alpha tükör nélküli és full-frame kamerasorozat. Az elmúlt 10 évben a Sony feszegette a fotótechnológia határait, átformálta az iparágat, és élvonalbeli eszközökkel ruházta fel a fotósokat és a videósokat.

Tovább

A Sony bemutatja az új INZONE Buds gaming fülhallgatót

2023. október 13. -

A Sony bejelentette az INZONE Budst – az új, truly wireless gaming fülhallgatókat, amelyeket a Sony híres hangtechnológiájával fejlesztve a győzelemre tervezték. Az INZONE Buds a személyre szabott hangzásnak, a páratlanul hosszú, 12 órás akkumulátor-üzemidőnek és az alacsony késleltetésnek köszönhetően a PC-s és konzolos játékosok számára egyaránt magával ragadó játékélményt nyújt.

Tovább

Kivételes hangminőség, könnyű és páratlan hordozhatósággal

2023. október 6. -

Mikrofonportfólióját bővítve a Sony bemutatja az ECM-W3 és az ECM-W3S vezeték nélküli mikrofonokat, valamint az ECM-S1 vezeték nélküli streaming mikrofont. Ezek az élvonalbeli mikrofonok a kiváló minőségű hangrögzítést könnyű kialakítással ötvözik. Az ECM-W3, az ECM-W3S és az ECM-S1 modellekkel a Sony a videós tartalomgyártók számára lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű hangfelvételeket készítsenek a különböző forgatások során. 

Tovább

A Sony A95L TV-je már PS Remote Play funkcióval is rendelkezik

2023. szeptember 15. -

A Sony bejelentette, hogy már elérhető a Sony Interactive Entertainment (SIE) által fejlesztett PS Remote Play funkció a BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED televíziókon az új Google TV-s PS Remote Play alkalmazással.

Tovább