Szűrés

A(z) Telenor kulcsszót tartalmazó cikkek

Használt mobiltelefon, e-kütyü és elemgyűjtő verseny indult fiataloknak

2021. május 17. -

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Telenor Magyarország támogatásával indult el a „GYŰJTSVELEM” használt mobiltelefon, e-kütyü és elemgyűjtő bajnokság, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára. A Fenntarthatósági Témahét keretében indult országos versenyre általános iskolák és diákok jelentkezését várják. A május végéig tartó megmérettetés legaktívabb diákjai értékes nyereményeket zsebelhetnek be.

Tovább

Mobilra szállt az Év madara

2021. május 8. -

Május 10., a madarak és fák napja alkalmából a Telenor, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, valamint a Cellect együttműködésében limitált szériás, 100%-ban lebomló, növényi alapú mobiltelefon tokok készültek. Az Év madarát, a cigánycsukot ábrázoló kollekciót Czikkely Panni formatervező művész álmodta meg. Minden eladott tok árából 500 forint az egyesület „Év madara” programját támogatja.

Tovább

60 perc ingyen beszélgetést ad Anyák napján a Telenor

2021. április 26. -

Egy friss kutatás eredménye szerint Magyaroroszágon a 18-55 évesek körében „Anyu” szerepel az egyik leggyakrabban a híváslistákban, és a válaszadók a mindennapi témák mellett főleg tanácsaik miatt keresik édesanyjukat. A járványügyi helyzetből adódóan kevesebb személyes találkozásra van lehetőség, így Anyák napján még inkább felértékelődik a hívás alapú kapcsolattartás.

Tovább

Ezek a szempontok egy mobiltarifa kiválasztásakor

2021. január 30. -

Korlátlan belföldi beszélgetést vagy 100 GB belföldi mobilnetet választhatnak a Telenor új és meglevő ügyfelei a szolgáltató most induló kampányában. A mobiltársaság kutatási és értékesítési adatai szerint is igénylik az emberek a korlátlanságot kínáló tarifákat, így a népszerű Hiper M Talk és Hiper M Net tarifacsomagok mellé a Telenor most kiemelt készülékajánlatokat, kedvező feltételeket biztosít új előfizetés esetén.

Tovább