Szűrés

A(z) Telenor-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Digitális világba költöznek a Telenor üzletei

2014. január 24. -

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor vezeti be üzleteiben a hivatalos dokumentumok digitalizálását, amellyel a telekommunikációs társaság még magasabb szintre lép a környezettudatos működés területén.

 
Tovább

Okostelefon Akadémia 4.0: középpontban a keresés

2013. november 26. -

Mi mindent ad nekünk az internetes keresés? Tényleg a kezünkbe tette az egész világot, vagy belefulladunk az információáradatba? Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a keresési lehetőségekből?  A Telenor negyedik Okostelefon Akadémiáján szakértők, kutatók és fejlesztők járják körül, hogy miként változtatja meg mindennapi életünket a keresés.

Tovább

Firefox mobil a Telenor kínálatában

2013. november 22. -

A hazai okostelefon piacot toronymagas részesedéssel uraló Android mellett – a legfrissebb negyedéves értékesítések alapján – második helyen a Windows Phone platform szolgálja ki a felhasználók igényeit. A vásárlók kegyeiért folyó küzdelembe most egy új szereplő, a Mozilla által fejlesztett Firefox OS is belép, mely a Telenor kínálatában már elérhető.

Tovább

Telenor és UNICEF: közös erővel a gyermekek védelméért

2013. november 20. -

Az UNICEF és a Telenor ma jelentették be együttműködésüket, melynek keretében új programokat, eszközöket – mint például a HelpAPP alkalmazás – vetnek be az internet tudatos használata, a gyermekjogok ismeretének terjesztése és a digitális zaklatás visszaszorítása érdekében. Az időzítés nem véletlen, hiszen november 20-a a gyermekek jogainak nemzetközi világnapja.

Tovább