Szűrés

A(z) Toshiba kulcsszót tartalmazó cikkek

Toshiba dynadock 4K: modernizált munkafolyamatok Ultra HD minőségben

2015. január 12. -

A Toshiba bejelentette dynadock 4K termékét, mely egy megfelelő monitor csatlakoztatásával Ultra HD képminőség megjelenítésére képes, valamint két kompatibilis kijelző használata esetén azok akár 2048 x 1152 pixeles felbontással is üzemelhetnek.

Kulcsszavak: 4K, multimédia, Toshiba
Tovább

Gazdag funkcionalitás kis méretben: Toshiba Satellite Click Mini 2 az 1-ben notebook

2015. január 10. -

A Toshiba bemutatta új, leválasztható kijelzővel rendelkező notebookját, a Satellite Click Minit. A 8,9 hüvelykes kompakt eszköz kétféle szerepet is betölthet: egy teljes funkcionalitású, Windows 8.1 Update rendszerrel ellátott laptop, mely egy gomb megnyomásával táblagéppé alakítható, így nem szükséges két eszközt magunkkal vinni. 

Tovább

Toshiba Encore 2 Write táblagépek Intel Atom processzorral

2015. január 7. -

A Toshiba két új, Windows 8.1 Update with Bing rendszerű táblagépét jelentette be a CES-en, a 10,1 hüvelykes Encore 2 Write WT10PE-A-t és a 8 hüvelykes Encore 2 Write WT8PE-B-t. Mindkét modell TruPen eszközt is tartalmaz.

Tovább

A Toshiba bemutatta E-sorozatú digitális kijelzőit

2014. november 25. -

A Toshiba bejelentette TD-E-sorozatú digitális kijelzőit, melyek akár 16 órán keresztül rendelkezésre állnak . A Full HD 1080p felbontású megjelenítő 178°-os betekintési szöggel rendelkezik. A többféle csatlakozó, valamint az álló és fekvő felfüggesztési lehetőség révén számos környezetben használható.

Tovább