Szűrés

A(z) fényképezőgép kulcsszót tartalmazó cikkek

A Nikon a Z 9-et viszi az Adobe konferenciájára

2022. október 20. -

A Nikon a Z 9-et fogja kiállítani az idei Adobe MAX 2022 Creativity Conference nevű eseményen Los Angelesben egy olyan új biztonsági funkció bemutatásához, amelyen a Content Authenticity Initiative (CAI) kezdeményezéssel együttműködve dolgozott a félretájékoztatás, a plagizálás és a szerzői jogok megsértése elleni küzdelem érdekében.

Tovább

Portré és esküvő fotózással lehet a legtöbbet keresni

2022. október 11. -

Mind az amatőr, mind a profi fotósok körében a Canon (40%), a Nikon (37%), illetve a Sony (21%) a legnépszerűbb márka. A többi márka erőteljesen le van maradva mögöttük – derült ki a @dreamworldphotohu, a Fotoplus, valamint a Datalyze 2022. augusztusában végzett közös kutatásából. A 3358 amatőr és profi fotós bevonásával készült felmérés nemek és vállalkozási formák szerint reprezentálja a hazai profi fotós társadalmat és olyan témákat érint, amelyek segítenek megismerni a szakma képviselőinek működését.

Tovább

Bemutatkozik az FX30 kamera

2022. szeptember 29. -

A Sony örömmel jelenti be népszerű Cinema Line kínálatának legújabb termékét, az FX30-at (ILME-FX30), egy 4K Super 35 kompakt kamerát, mely elérhető áron biztosítja a Cinema Line-széria számos professzionális funkcióját, mint például a Dual Base ISO, a Log rögzítési módok, és a felhasználók által importált LUT-ok (keresőtáblák).

Tovább

Négy díjat zsebelt be a Nikon

2022. augusztus 16. -

A Nikon négy terméke is sikeres volt az EISA Awards 2022-2023 rendezvényen. A Nikon vezető tükör nélküli fényképezőgépe, a Z 9, lenyűgözte a zsűrit, és elnyerte a „Camera of the year“ címet. A NIKKOR objektívek szintén diadalmaskodtak: a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S a „Telephoto Lens” díjat, a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S a „Professional Telephoto Lens” díjat hozta el, a NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S pedig a „Macro Lens” kategóriában nyert.

Tovább