Szűrés

A(z) házimozi kulcsszót tartalmazó cikkek

Százhüvelykes lézer kijelző a CES-en - LG HECTO

2013. január 8. -

Az LG hamarosan piacra dobja 254 cm, azaz 100 hüvelyk képátlójú, Smart TV és Digital TV funkciókkal felvértezett Laser Display készülékét, mely a HECTO nevet viseli. A Laser Display egy több mint két és fél méter átmérőjű képernyőből és egy olyan külső projektoregységből áll, amely egészen kis távolságról is képes vetíteni. A készülék az LG továbbfejlesztett lézeralapú megvilágításrendszerének köszönhetően Full HD felbontást és kiemelkedő kontrasztot biztosít.

Tovább

Az LG 2013-as audio-videó termékpalettája a CES-en

2013. január 4. -

Az LG 2013-as audio-videó kínálatát a Las Vegasban rendezett Consumer Electronics Show-n (CES) mutatja be. A 2013-as termékpalettában helyet kapott a BH9430PW 9.1 csatornás 3D házimozi rendszer, az NB4530A hangprojektor, a Smart TV funkciókkal ellátott BP730 Blu-ray lejátszó, az ND8630 dupla dokkolós hangszóró, valamint az NP6630 hordozható hangszóró.

Tovább

EISA díjeső a Sonynak

2012. augusztus 15. -

Európa tizenkilenc országának ötven audio-, video-, mobilelektronikai és fotográfiai szaklapjából álló szövetsége, a European Imaging and Sound Association (EISA) idén is kiosztotta az általuk legjobbnak ítélt termékeknek járó szakmai díjakat, amely közül ötöt a Sony termékeinek ítéltek a digitális képalkotás és otthoni szórakoztatás terén felmutatott innovációinak elismeréseként. A 2012–2013-ban az év SLR, kompakt és utazó fényképezőgépe, valamint 3D-s tévéje és felső kategóriás házimozija is Sony termék lett.

Tovább

Sony házimozi erősítő beépített wifivel

2012. július 29. -

Apple eszközökről, PC-ről és táblagépekről is lejátssza a tartalmakat a Sony új erősítője, amely a hangsugárzók elhelyezkedésének figyelembe vételével javítja a surround hangzás minőségét.

Tovább