Szűrés

A(z) jog kulcsszót tartalmazó cikkek

Beperelte a telefonon reklámozókat ideje pocsékolásáért egy brit férfi

2012. október 31. -

Annyira megelégelte a telefonon keresztüli reklámokat egy férfi Nagy-Britanniában, hogy beperelte az egyik céget ideje pocsékolásáért: 1 percért 10 fontot követelt, és a bíróság meg is ítélte neki.

Kulcsszavak: jog, reklám
Tovább

Kire hagyjuk digitális örökségünk?

2012. október 3. -

Ha meghalsz, ki fogja kezelni Facebook idővonaladat, levelesládádat, fotóalbumjaidat, blogodat? Ahogy eldöntjük, kire hagyjuk halálunk után ingó és ingatlan vagyonunkat, határoznunk kellene a digitális világban lévő adataink jövőjéről is. Jason Mazzone, az Illinois Egyetem jogi professzora úgy véli, szabályozni kellene a digitális adatok utóéletét.

Tovább

Vodafone: a lakosság nem fosztható meg a szélessávú hálózattól

2012. október 2. -

A Vodafone szerint a lakosság széles rétegeit nem szabad egyik napról a másikra megfosztani a szélessávú szolgáltatástól. Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója erről hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón beszélt a frekvencia-árverést érintő bírósági döntést firtató kérdésre válaszolva.

Tovább

A Telenor áthárítja ügyfeleire az új távközlési adót

2012. május 18. -

A Telenor az új perc alapú távközlési adót érvényesíteni fogja áraiban mindaddig, amíg a szektort sújtó két különadó közül az egyiket kivezetik - közölte a Telenor Magyarország. A Vodafone arra figyelmeztetett, hogy az új adóteher jelentősen visszavetheti a beruházásokat, továbbá forgalomcsökkenést eredményez, ami közvetetten negatívan hat az érintett cégek áfabefizetéseire.

Tovább