Szűrés

A(z) mobilalkalmazás kulcsszót tartalmazó cikkek

Meglepetéssel készül a karácsonyra a Yettel

2023. november 26. -

A Yettel friss országos kutatása szerint idén tízből négy magyar fogyasztó többnyire online tervezi beszerezni a karácsonyi ajándékokat, és közel ugyanennyien szívesen használnak ehhez alkalmazásokat is. A megkérdezettek több mint fele tudatosan keresi a kuponokat, kedvezményeket; egy tízezer forintos vásárlás esetén ezer forint engedményt sokan már jó ajánlatnak tartanak. Az ajándékvadászatban most a mobiltársaság is segít: a Yettel alkalmazásban meglepetés kedvezményekkel vár mindenkit. 

Tovább

Az őszi-téli divathoz ajánl alkalmazásokat a HONOR

2023. november 25. -

Már nagyban dübörög az ősz, és bár vannak melegebb napok, célszerű egyre inkább az őszi és téli ruhatárunkat elővenni, illetve felfrissíteni. Ehhez kifejezetten hasznosak tudnak lenni különböző alkalmazások, hogy ne csak jól nézzünk ki, hanem mindezt tudatosan és költséghatékonyan tehessük meg. Erre a célra ajánl most 5 új appot a HONOR!

Kulcsszavak: HONOR, mobilalkalmazás
Tovább

5 hasznos app a HONOR-tól, ami segít a spórolásban

2023. október 18. -

Az ősszel együtt a lehűlés is megérkezett, lassan pedig bekapcsolhatjuk a fűtést. A jelenlegi gazdasági helyzetben nagyon fontos, hogy tudatosan gondolkozzunk a fogyasztás minden területéről, legyen szó a telefonunk használatáról, az áramról, a gázról vagy a vízről. Ebben a cikkben a HONOR öt olyan alkalmazást ajánl, amik segíthetnek ebben!

Kulcsszavak: mobilalkalmazás, HONOR
Tovább

A Viberrel egyszerűbb az iskolakezdés

2023. szeptember 8. -

Újra elkezdődött az iskola, de ahelyett, hogy visszatérnél a régi rutinodhoz – itt az ideje, hogy kialakíts egy újat, amely jobban igazodik az igényeidhez. A Viber segíthet abban, hogy rendszerezett maradj, ne felejts el semmit, ne maradj le semmiről, és közben jól érezd magad.

Tovább