Szűrés

A(z) mobilfizetés kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobillal is vehetünk belépőt a Budakeszi Vadasparkba

2018. július 6. -

Újabb intelligens szolgáltatással bővül a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, a látogatók már sorban állás nélkül is tudnak belépőjegyet vásárolni a Budakeszi Vadasparkba. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NM Zrt.) új szolgáltatása a mobilfizetéssel történő belépőjegy vásárlás. Az NM Zrt. szolgáltatásán keresztül a Budakeszi Vadasparkba látogatók a jegypénztári sorban állást kikerülve, kényelmesen elektronikus úton vehetik meg a belépőjegyüket.

Tovább

Megújul a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. applikációja

2018. április 4. -

Lépést tartva a nemzetközi mobilapplikációs trendekkel a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. tovább fejlesztette a jelenleg parkolásra és e-matrica vásárlásra használt mobilfizetési alkalmazását. Új design, átlátható menü-struktúra és számos használatot megkönnyítő új funkció jellemzi az applikáció legújabb verzióját.

Tovább

Apróval tele pénztárca helyett okostelefon?

2018. március 24. -

Reklámokból és filmekből ismerős lehet, hogy fizetéshez nincs szükség pénztárcára, készpénzre, de még hitelkártyára sem, ha esetleg buli vagy futás közben venne az ember valami apróságot. 

Tovább

Népszerű a Simple fiók az online vásárlók körében

2018. január 22. -

A bevezetését követő másfél hónapban 300 millió forintos forgalmat generált az OTP Mobil legutóbbi fejlesztése a hazai online kereskedelemben.  A Simple alkalmazás és a SimplePay online fizetési platform összekapcsolása ez idáig több mint 10.000 új Simple fiók regisztrációt és 25 000 tranzakciót eredményezett. A két termék közötti átjárás lehetőségével az OTP Mobil célja, hogy még egyszerűbbé tegye a fizetés folyamatát, valamint új, potenciális vásárlók elérésének biztosítása a partner kereskedőknek.

Tovább