Szűrés

A(z) média kulcsszót tartalmazó cikkek

ZyXEL NSA325 – felhő zöld igényekre szabva

2014. február 20. -

A ZyXEL bemutatta médiaszerver családjának új tagját, az NSA325 v2-t, mely tovább egyszerűsíti a mobileszközökről történő adatfeltöltését. A Polkast appot használva képes a kép, zene és videó lejátszásra, melyeket meg is lehet osztani. Ezeket felhőbe is szinkronizálhatjuk a Facebookról, a Twitterről vagy a Flickrről is. A tudatos tervezésnek köszönhetően rengeteg energiát takaríthat meg a felhasználó.

Tovább

Két exkluzív app Windows Phone alapú Samsung mobilokra

2014. január 3. -

A dél-koreai gyártó követni kezdte a Nokia példáját, s két exkluzív alkalmazást adott ki Windows Phone rendszerű okostelefonjaira. Az egyik újdonság a kényelmesebb médialejátszást és az egyszerűbb fájlmegosztást szolgálja, a másik pedig multimédiás tartalmaink gyors megosztását és felhős elérését teszi lehetővé.

Tovább

Külföldön terjeszkedik a "kínai Twitter", a Sina mikroblog

2013. április 18. -

Thaiföldön erősít a "kínai Twitterként" is emlegetett, több mint félmilliárd felhasználót jegyző Sina mikroblog - jelentette be a cég. A Sina elsősorban kulturális és turisztikai céllal terjeszkedik a déli szomszédban, természetesen a regisztráció lehetősége mindenki előtt nyitva áll.

Kulcsszavak: Sina, Twitter, web2, média
Tovább

Népszerű a Sony ingyenes tartalomszolgáltatása

2013. február 13. -

Az új ingyenes tartalomszolgáltatás beindulását követően a Sony tévé- és Blu-ray-tulajdonosok kevesebb mint 2 hónap alatt 100 000 videót néztek meg.

Tovább