Szűrés

A(z) objektív kulcsszót tartalmazó cikkek

Új zoomobjektívet ad ki a Nikon

2022. szeptember 20. -

A Nikon ma kiadja a legkisebb, teljes képes, nagy látószögű, tükör nélküli zoomobjektívjét: a NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 zoomobjektívet. Az utazások, az események és a kreatív történetmesélés nélkülözhetetlen, rendkívül nagy látószögű optikájával bővíthetik kreatív palettájukat a fotósok és videósok – miközben kisebb terhet kell cipelniük.

Tovább

Új, 18 mm-es ultra-széles látószögű, fix gyújtótávolságú objektív

2022. szeptember 16. -

A Panasonic nagy örömmel mutatta be új, nagy rekeszértékű, ultraszéles látószögű, fix gyújtótávolságú LUMIX S 18mm F1.8 (S-S18) objektívjét, amely az L-Mount rendszer szabványán alapuló F1.8-as nagy rekeszértékű objektívek sorozatának ötödik tagja. 

Tovább

Vlogger fényképezőgép és utazásbarát objektív

2022. június 29. -

A Nikon bejelentett egy kisméretű, magasabb kategóriát képviselő vlogger fényképezőgépet, és egy rendkívül könnyen hordozható szupertelefotós fix objektívet.

Tovább

Új lehetőségeket kínál a most bemutatott Nikon objektív

2022. április 6. -

A Nikon örömmel mutatja be az egyedülállóan jól hordozható, teljes képméretű fix szupertelefotó objektívet – a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S objektívet. Madarak, vadvilág, repülőgépek, motorsportok vagy akár téli sportok: ez a strapabíró, mégis rendkívül könnyű kialakítású S sorozatú objektív a távoli témák dinamizmusát minden esetben izgalmas tisztasággal adja vissza. A felhasználók a kiszámíthatatlan mozgású témákat olyan folyamatossággal követhetik, amire a 800 mm-es fókusztávolság mellett eddig nem volt példa – miközben a kézi fényképezéskor tapasztalható stabilitásnak köszönhetően felfedezhetik a kreatív lehetőségeiket is. 

Tovább