Szűrés

A(z) robot kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb befektetésekkel erősít az LG a robotika piacán

2018. július 9. -

Az LG Electronics megvalósította első tengerentúli befektetését a robotika területén: új partnere, az amerikai Bossa Nova Robotics a kereskedelmi szektorban kínál intelligens robotikai megoldásokat. A nemrégiben létrejött megállapodást a múlt évben számos koreai startup céggel létrehozott együttműködés előzte meg. Az LG az elmúlt 12 hónapban összesen 90 millió amerikai dollárt fektetett robotikai startup vállalatokba.

Tovább

Intelligens kétkarú WorkSense robot érkezik Európába

2018. június 26. -

Az Epson, mely több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik robotika terén, bemutatta robotikai megoldásai legjavát az Automatica kiállításon. A japán gyártó legfőbb célja 2020-ra az ügyfélközpontúság és a stratégiai növekedés elérése.

Tovább

Robotprogramozás 7 évesen – menő!

2018. május 28. -

Magyarországon egyedülálló módon tanmenet szerint programoznak beszélő, szájharmonikázó, építő robotokat a Funside School épp csak iskoláskorú tanulói.

Tovább

„Josie Pepper” segít a Müncheni repülőtéren

2018. február 20. -

120 centiméter magas, csillogó kerek szemekkel és kellemes női hanggal „Josie Pepper”, a robot válaszol az utasok kérdéseire a 2-es terminálban. Akár a beszállókaput, egy bizonyos éttermet vagy üzletet keresnek a repülőtéren, Josie Pepper azonnal útba igazítja őket.

Tovább