Szűrés

A(z) webkamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Observer VMS rendszer integrált D-Link kamerákkal

2013. augusztus 23. -

A D-Link és a hazai fejlesztők munkájára épülő Netavis együttműködésének köszönhetően a legfontosabb tíz kameratípussal megkezdődött a D-Link IP kamerák integrálása az Observer VMS platform alá. A mindkét fél számára üzleti távlatokat nyitó globális együttműködés kialakítása hazánkban a helyi irodák kezdeményezésére indulhatott el.

Kulcsszavak: webkamera, D-Link
Tovább

Wi-Fi repeater és hangérzékelés a D-Link új Cloud kameráiban

2013. július 17. -

A D-Link két újabb IP kamerával bővíti otthoni Cloud kamera portfolióját: a DCS-933L Wireless N Éjjellátó Cloud Kamera és a DCS-5020L Wireless N PTZ Cloud Kamera a mozgásérzékelés és az éjjellátó funkció mellett hangérzékelő modult és beépített Wi-Fi repeatert is kapott. Mindkét kamera élőképe elérhető az ingyenes mydlink Lite Android és iOS mobilalkalmazásokkal is.

Tovább

Új Logitech Full-HD webkamera

2012. január 8. -

A Logitech bemutatta Logitech HD Pro Webcam C920 webkameráját, amivel minden eddiginél egyszerűbben lehet olyan teljes HD, 1080p felbontású videót rögzíteni, mely gyorsabb és folyamatosabb mozgást kínál, és amely akár a kevésbé korszerű számítógépeken is gördülékenyen lejátszható.

Kulcsszavak: Logitech, webkamera
Tovább

Viccesek is, hasznosak is: USB kütyük

2011. július 10. -
Már évek óta kaphatók különféle eszközök, melyek a számítógépünk - legyen az PC, vagy notebook - USB csatlakozóit használják áramforrás gyanánt. Nézzünk körbe, hogy milyen érdekes és kreatív termékek vannak jelenleg a piacon!
Kulcsszavak: webkamera, USB
Tovább