Szűrés

A(z) óra kulcsszót tartalmazó cikkek

Már Magyarországon is elérhető a Casio G-Shock Exclusive

2018. április 23. -

Több, mint harmincöt évvel ezelőtt a Casio egyik mérnöke, Mr. Ibe legyőzte a fizika törvényeit. Megalkotott egy olyan órát, amely ellenáll az ütődésnek, a centrifugális erőnek és a magas víznyomásnak. 

Tovább

Egyedi óra kollekció készült a Forma-1-re

2018. március 1. -

Március 25-én az Ausztrál nagydíjjal ismét kezdetét veszi a Forma-1. A Kashio Seisakujo által 1946-ban alapított Casio óramárka idén ünnepli 10 éves jelenlétét a száguldó cirkuszban. „Ennek apropójából a cég egyedi kollekciót dob piacra, melynek darabjai tökéletes összhangban vannak a Forma-1 dinamizmusával és csillogásával” – jegyezte meg Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Kulcsszavak: Forma 1, karóra, óra, Casio
Tovább

Ezeket az órákat keresik Valentin-nap alkalmából

2018. február 3. -

Valentin-nap alkalmából sokan gondolnak arra, hogy meglepjék kedvesüket valamilyen ajándékkal. Az ideális meglepetés nem csak romantikus, hanem személyes is. A Casio szerint egyre többen keresik karórákat a szerelmesek ünnepe előtt. 

Kulcsszavak: Casio, óra, karóra
Tovább

Limitált szériás kollekcióval ünnepli a G-Shock 35. éves fennállását

2017. december 2. -

A Casio népszerű ütés- és rezgésálló sportos órája, a G-Shock 2018 áprilisában ünnepli 35. éves fennállását. Ebből az alkalomból a japán gyártó különleges, limitált szériás karórákat dob piacra. 

Tovább