Szűrés

A(z) Fujitsu kulcsszót tartalmazó cikkek

Új Fujitsu asztali gépek és munkaállomások

2020. június 8. -

Az új Fujitsu ESPRIMO asztali PC-k minden eddiginél nagyobb rugalmasságot és teljesítményt nyújtanak. Az Intel processzorok legújabb, 10. generációjának bevezetésével a 2020-as ESPRIMO portfolió még jobban igazodik a felhasználók igényeihez. Az új modellek között sokoldalú torony PC éppúgy megtalálható, mint egy literesnél kisebb házba szerelt eszközök.

Tovább

Megnövelt teljesítményű LIFEBOOK és STYLISTIC modellek

2020. május 29. -

A Fujitsu frissítette üzleti noteszgép-kínálatát, és beépített biztonsági képességekkel rendelkező, új LIFEBOOK modellel lépett piacra. Az új LIFEBOOK U7310 noteszgép 13,3 hüvelykes képernyőjét „lopakodó” módban digitális adatvédelmi szűrő (Privacy Guard) védi az illetéktelen tekintetektől.

Tovább

Jönnek az Intel Xeon processzoros Fujitsu szerverek

2020. február 27. -

A Fujitsu frissen bemutatott, új szupergyors szervereivel a felhasználó szervezetek rövidebb időn belül optimalizálhatják nagy adatmennyiséget feldolgozó alkalmazásaikat, és gyorsabban felismerésekhez juthatnak az adatokból. A PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverek következő generációja a legújabb második generációs skálázható Intel Xeon processzorokkal dolgozik.

Tovább

Nagy teljesítményigényű felhasználóknak tervezett munkaállomások

2020. február 25. -

A Fujitsu bemutatta a műszaki és kreatív iparágak nagy teljesítményigényű felhasználóinak követelményeire optimalizált, két új munkaállomását. Az új rendszerek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek teljesítmény és a tervezés támogatása terén.

Tovább