Szűrés

A(z) HyperX kulcsszót tartalmazó cikkek

A HyperX új fülesével nyakon csípheted ellenfeleidet

2016. október 4. -

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette legújabb gamer fejhallgatóját, a HyperX Cloud Stingert. 

Tovább

Túl van az egymilliomodik eladott gamer fülesén a HyperX

2016. augusztus 19. -

A HyperX a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy mindössze két évvel a kifejezetten játékosok számára tervezett HyperX Cloud headset berobbanása után, a cég teljesítette azon célkitűzését, miszerint egymillió darabot értékesít a termékekből. A HyperX Cloud Gaming mikrofonos fejhallgatók mára már hat kontinens, 80 országának több mint 10 000 üzletében kaphatók.

Tovább

Az Xbox One-hoz fejlesztette legújabb CloudX fejhallgatóját a HyperX

2016. június 22. -

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta a Microsofttal közösen megalkotott HyperX CloudX Pro Gaming fejhallgatót, amely az Xbox One hivatalos headsete. 

Tovább

A HyperX gamer fejhallgatói elsőként kapták meg a Discord tanúsítványát

2016. március 22. -

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a díjnyertes Cloud II és a hamarosan piacra kerülő Cloud Revolver headsetek elsőként kapták meg a Discord tanúsítványát.

Tovább