Szűrés

A(z) adatforgalom kulcsszót tartalmazó cikkek

Plusz 15 GB igényelhető adatkerettel segít a Vodafone

2020. március 21. -

A Vodafone Magyarország kedvezményekkel szeretné segíteni a vállalkozásokat, hogy enyhítse a koronavírus következtében őket érő nehézségeket. A szolgáltató vállalati ügyfelei 3 hónapon át összesen 15GB díjmentes kiegészítő adatot igényelhetnek, illetve most hűségszerződés nélkül – akár 1 hónap időtartamra is – válthatnak magasabb adatopcióra kedvezményes áron. Emellett az otthoni munkavégzés hatására megnövekedett adatforgalom miatt, lehetőségük van a sávszélesség soron kívüli bővítésére a meglevő bérelt vonali szolgáltatások esetében. 

Tovább

Ingyenes oktatási és szórakoztató tartalmak a Vodafone-tól

2020. március 16. -

A digitális oktatást biztosító adathasználat nélküli elérések mellett a következő három hónapra az előfizetőknek biztosított extra 15GB adatkeretet és április 30-ig mindenki számára elérhető prémium TV csatornákat nyújt a szolgáltató.

Tovább

100 GB ajándék net a Telenortól

2020. március 15. -

A Telenor HiperSuli programjában résztvevő pedagógusok jóideje alkalmaznak digitális eszközöket a normál tanmenetben is. A pénteken bejelentett iskolabezárások hírére aktivizálta magát a HiperSuli pedagógus-közösség és elkészült egy tanároknak/intézményeknek és szülőknek szóló javaslatcsomag, amelyet a nyilvánosság mellett a szakmai szervezetek felé közvetlenül is eljuttatnak a szervezők. Az iskolabezárások idejére összeállított szakmai javaslatcsomag az alábbi linken érhető el: http://hipersuli.hu/tavoktatas.

Tovább

100 GB adat Valentin-napra a Vodafone-tól

2020. február 13. -

A Vodafone ezzel az akcióval elsősorban azoknak kíván kedveskedni, akik párjuktól távol töltik a Valentin-napot. A kommunikáció megkönnyítésére 100 gigabájt adatkeretet biztosít 3 napon át ügyfelei számára a szolgáltató.

Tovább