Szűrés

A(z) kijelző kulcsszót tartalmazó cikkek

A Lenovo bemutatja az új ThinkSmart View Plus kijelzőt

2023. február 11. -

A Lenovo a barcelonai Information Systems Europe (ISE 2023) kiállításon jelentette be a Microsoft Teams-t futtató, teljesen új ThinkSmart View Plus kijelzőt, egy önálló együttműködési kijelzőt, amely prémium hang-, videó- és táblafunkciókkal rendelkezik. Az intelligens együttműködési megoldást kifejezetten hot deskinghez, telefonfülkékhez, vezetői asztalokhoz és otthoni irodai felhasználásra tervezték. Az intelligens együttműködési megoldások portfóliójához csatlakozik az újonnan bejelentett Lenovo IP Controller és az újonnan elérhető ThinkSmart One is.

Kulcsszavak: kijelző, Lenovo
Tovább

A Samsung elvitte új kijelzőit a barcelonai kiállításra

2023. február 6. -

A Samsung Electronics a fenntartható digitális üzleti kijelzők jövőjét mutatta be a 2023-as barcelonai ISE-n (Integrated Systems Europe), a világ egyik vezető AV és rendszerintegrációs kiállításán. A vállalat az új technológiák mellett az új környezetvédelmi stratégiája által vezérelt környezettudatosságra törekvő megoldásokat is felvonultatta a látogatóknak.

Tovább

Az LG az idei ISE-n mutatja be legfejlettebb kijelzőmegoldásait

2023. február 1. -

Az LG Electronics (LG) a barcelonai Integrated Systems Europe (ISE) 2023 kiállításon mutatja be a csúcstechnológiát képviselő digitáliskijelző-megoldásainak teljes portfólióját, beleértve a LED, a Micro LED és az átlátszó OLED kijelzőket is. A készülékeket több digitalizált térben tárják a közönség elé, bemutatva a különböző iparágak – többek között a kiskereskedelem, a vállalati szféra, az oktatás és a vendéglátóipar – számára kínálkozó felhasználási lehetőségeket és alkalmazásokat.

Tovább

Vakoknak készült kijelző nyerte a Life’s Good Award fődíját

2023. január 26. -

Az LG Electronics (LG) a Life’s Good díjjal olyan globális innovátorokat támogat, amelyek vállalják, hogy segítenek jobb életkörülményeket teremteni mindenki számára. A verseny fődíját a dél-koreai Dot Inc. kapta.

Tovább