Szűrés

A(z) szórakozás kulcsszót tartalmazó cikkek

Hatalmas kis hazugságok regisztráció nélkül az HBO GO-n

2017. február 21. -

Tegnap óta elérhető Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley 7 részes minisorozata,  a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies), elindult Pete Holmes 8 részes sitcomja, a Megborulva (Crashing), illetve múlt hét óta látható Lena Dunham díjnyertes kultsorozozata, a Csajok (Girls) hatodik, egyben utolsó évada. Mától kezdve az első epizódok regisztráció nélkül megtekinthetőek az HBO GO-n!

Kulcsszavak: szórakozás, film, HBO GO
Tovább

Két héten át ingyenesen elérhető a Paramount filmcsatorna a MinDig TV-n!

2017. február 12. -

Két hétig kódolatlanul nézhető a Paramount Channel minden MinDig TV néző számára. 2017. február 12-26. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

Tovább

Kibővült csatornakínálattal készül a karácsonyra a MyTV

2016. december 23. -

Még több vígjáték, sikersorozat és filmklasszikus nézhető mostantól a Telenor MyTV-ben, amelyben már a Comedy Central, az RTL Spike, a LifeNetwork, az OzoneNetwork és a Paramount élő műsora is elérhető. 

Tovább

Házioltárból dizájntermék

2016. december 21. -

Kevesen tudják, hogy a tévézés története a 19. századig nyúlik vissza, bár az első tudományos kísérletek után még több mint fél évszázadnak kellett eltelnie, hogy a technológia valóban használható eszközzé váljon.

Tovább