Szűrés

A(z) Sony kulcsszót tartalmazó cikkek

Öt győzelmet ünnepel a Sony a 2023-as EISA Awardson

2023. augusztus 15. -

A Sony büszkén jelenti be, hogy minőségét és innovációját ismét elismerésben részesítették az Expert Imaging and Sound Association 2023-as díjátadóján. A Sony termékei összesen öt díjat nyertek, köztük a ZV-E1 tartalomkészítő kamera, az Xperia 1 V multimédiás okostelefon és az Alpha 7R V fejlett full-frame kamera.

Kulcsszavak: EISA Awards, Sony
Tovább

Sony: Érkezik a legjobb zajszűrő fülhallgató

2023. július 25. -

A Sony bejelentett, hogy a WF-1000XM5 truly wireless fülhallgatóinak bevezetésével a legjobbak még jobbak lettek. Ez az új modell a díjnyertes 1000X sorozat legújabb kiadása, amely a legjobb zajszűrést, valamint a következő szintű, magával ragadó hangzást és a Sony eddigi legjobb hívásminőségét kínálja. A WF-1000XM5-vel csak a felhasználó és a zene vannak jelen.

Tovább

A Sony tovább bővíti a fényképezési lehetőségeket

2023. július 13. -

A Sony bemutatja az „FE 70-200MM F4 Macro G OSS II” (terméknév SEL70200G2) teleobjektívet, amely 70 mm és 200 mm közötti gyújtótávolságot fed le F4 maximális rekeszértékkel, és kompatibilis a 35 mm-es full-frame α (Alpha) E-mount sorozatú objektívekkel.

Tovább

A Sony házimozi rendszere bármilyen helyiségben magával ragadó térhatású hangzást biztosít

2023. július 7. -

A Sony örömmel mutatja be a HT-AX7-et – egy hordozható házimozi rendszert, amely új módját kínálja a szórakozás térhatású, és minden helyiséget betöltő hangzásának, bárhol az otthonokban. A három hangszóró egyszerű elhelyezésével nemcsak a nappaliban, hanem a hálószobában, az erkélyen vagy a legkülönbözőbb terekben is élvezhető a magával ragadó hangélmény.

Kulcsszavak: házimozi rendszer, Sony
Tovább