Szűrés

A(z) ívelt kulcsszót tartalmazó cikkek

Új dimenziókat nyit az LG 21:9 ívelt UltraWide monitora

2015. március 4. -

Magyarországon is bemutatta 21:9 képarányú, 34 colos (87 cm) ívelt monitorát az LG. A 34UC97 modell a világon elsőként egyesíti az ívelt IPS képernyő, a 21:9-es UltraWide képarány, illetve a 34 colos képátló előnyeit, így kivételes dizájnt és használhatóságot kínál. A professzionális felhasználói igényeknek is megfelelő monitor kiemelkedő képminőséget és minden igényt kielégítő csatlakoztatási lehetőségeket kínál.

Kulcsszavak: UltraWide, LG, ívelt, monitor
Tovább

Minimalista dizájnnal támadnak a Samsung új monitorai

2015. február 13. -

A Samsung a múlt héten Monacóban megrendezett 2015-ös Samsung EU Fórumon új monitorokat és SMART Signage TV-ket is bemutatott. Az újdonságok között találhatók a legfrissebb hajlított képernyőjű és ultranagy felbontású (UHD) monitorok is, amelyek a technológiai fejlesztések és dizájn révén remek vizuális élményt kínálnak.

Tovább

Az LG bemutatta a világ első ívelt AiO PC-jét

2015. január 21. -

December végén még azt hittük, a Samsung háza tájáról érkezik majd az első ívelt kijelzős AiO (all-in-one) PC. A kérdés azonban hamar eldőlt: az LG beelőzte vetélytársát, és a világon elsőként bemutatta 21:9 képarányú készülékét.

Kulcsszavak: Samsung, ívelt, AIO PC, LG
Tovább

5K monitorral készült a HP a CES-re

2015. január 6. -

A HP összesen hét monitort mutatott be Las Vegasban, a CES-en. Köztük volt a legújabb zászlóshajó modell is, amely nem más, mint egy 27 hüvelykes, 5K felbontással rendelkező monstrum.

Tovább