Szűrés

A(z) 8K kulcsszót tartalmazó cikkek

8K HDR10+ technológia támogatás a Samsungtól

2019. szeptember 5. -

A Samsung a legnagyobb európai streaming szolgáltatókkal együttműködve támogatja a 8K felbontású HDR10+ tartalmakat. Ezzel a vállalat továbbra is vezető szereplő a HDR (High Dynamic Range) iparágban. Három kulcsfontosságú európai OTT (Over-the-top) tartalomszolgáltató, a CHILI, a The Explorers és a MEGOGO a már meglévő 4K HDR10+ formátum mellett támogatni fogja a 8K HDR10+ technológiát is.

Tovább

A Samsung elkötelezett a 8K iránt

2019. június 25. -

A Samsung is támogatta az Insight Media által szervezett, immár harmadik alkalommal, idén a Millennium Times Square-en megrendezett éves QLED-csúcstalálkozót (8K Kijelző Csúcstalálkozó), melynek középpontjában a 8K technológia és annak jövője állt. Bemutatták a Samsung és egyéb iparági szakértők 8K kijelzőkre vonatkozó terveit, és szó esett arról is, hogy hogyan segítenek a mesterséges intelligencia felskálázási innovációi és a HDR10+ a 8K még szélesebb elterjedésében.  

Tovább

Iparágvezető 8K és MicroLED TV fejlesztések a Samsungtól

2018. július 3. -

A Samsung volt a házigazdája a második QLED és egyéb csúcstechnológiás kijelzők éves találkozójának (QLED & Advanced Displays Summit), amelyet Los Angelesben, a The London West Hollywood Hotelben rendeztek meg június 27. és 28. között. 

Tovább

Hamarosan kapható lesz az első 8K-s monitor

2015. szeptember 16. -

A Sharp az idei CES-en mutatta be első, 8K felbontásra képes kijelzőjét, amely október végétől már meg is vásárolható a vállalat anyaországában, Japánban.

Kulcsszavak: Sharp, monitor, 8K
Tovább