Szűrés

A(z) ARM kulcsszót tartalmazó cikkek

Mi hajtja az iPhone 5-öt?

2012. szeptember 24. -

Az Apple nem mondta el az iPhone 5 bemutatásakor, hogy milyen jellemzői vannak az újdonságban található A6-os processzornak, csak annyit közölt, hogy az új CPU kétszer gyorsabb az iPhone 4S-ben dolgozó társánál. Ennyi információ a felhasználók zömének elegendő, ám a UBM Tech Insights szerint bőven akadnak olyan emberek, akiket érdekelnek a technikai részletek, ezért közelebbről is szemügyre vette az A6-os processzort. Lássuk, mit várhatunk az új iPhone procijától!

Tovább

Lenovo IdeaPad YOGA: ARM alapú változatban is

2012. augusztus 14. -

A hírek szerint nem csak Windows 8-at, hanem Windows RT rendszert futtató verzióban is piacra kerül a Consumer Electronics Show alkalmával bemutatott Lenovo IdePad YOGA tablet-notebook hibrid.

Tovább

Windows 8 tabletek kevesebb, mint 300 dollárért?

2012. április 18. -

A DigiTimes friss jelentése szerint a belépő szintet képviselő Windows 8 alapú táblagépek ára talán a 300 dollárt sem éri majd el. Természetesen az alacsony ár kompromisszumokkal is jár, hiszen az olcsó gépek specifikációja jócskán eltér majd a drágább, akár 1000 dolláros modellekétől. Mindemellett figyelemreméltó, hogy összesen 32 Windows 8-at futtató táblagép érkezése várható ebben az évben.

Tovább

Mit tartogat számunkra a Windows on ARM projekt?

2012. február 10. -

Steven Sinofsky jóvoltából olyan hasznos információkhoz jutottunk a Microsoft Windows on ARM (WOA) eszközeit illetően, melyek segítenek tisztázni, hogy pontosan mit várhatunk ezektől a masináktól.

Kulcsszavak: Windows 8, ARM
Tovább