Szűrés

A(z) Apple kulcsszót tartalmazó cikkek

A teljesen új Apple élményt az iSTYLE hozta el hazánkba

2023. február 3. -

Az iSTYLE első Apple Premium Partner üzlete várja vásárlóit a budapesti Árkád bevásárlóközpontban. A közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja az ikonikus Apple Store vásárlási élményét hozza el, és az ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen és számos újdonsággal várja az Apple rajongókat.

Tovább

A Telekomnál mától elérhetők az Apple új készülékei

2022. szeptember 16. -

A Telekom az eddigi legfejlettebb iPhone-kínálatot nyújtja. Az iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülékek, az új Apple Watch Series 8 és Apple Watch SE órák, úttörő technológiával és nagyobb teljesítménnyel kerülnek a polcokra. Az Apple Watch Ultra pedig az új funkciók mellett teljesen újra gondoltdizájnt kapott és az AirPods-ok legújabb generációja is hamarosan megérkezik az üzletekbe.

Tovább

Bemutatták minden idők legjobban várt iPhone-ját!

2020. október 14. -

Az idén, 2020-ban bemutatott iPhone csúcsmodellek évek óta a legnagyobb változást hozták el az Apple okostelefonok között. A fokozott óvatosság miatt csak egy szűk körű, többnyire online felületen közvetített bemutatót tartott az Apple. Szerencsére a Phonebox jelentésében megtalálunk mindent, amit tudni érdemes az új, 2020-as iPhone 12 és iPhone 12 Pro, és iPhone 12 Max telefonokról, a frissen bemutatott kiegészítőkről, telefontokokról és a legújabb szoftveres újdonságokról.

Tovább

A MediaMarktSaturn az Apple hivatalos szervizszolgáltatója lesz

2020. október 10. -

A MediaMarktSaturn, Európa vezető elektronikai cikkeket forgalmazó áruházlánca számára fontos lépés az ügyfelek még teljesebb kiszolgálása felé, hogy az Apple hivatalos szervízszolgáltató partnereként mostantól biztosítani tudja áruházaiban iPhone készülékek helybeni javítását eredeti Apple alkatrészek felhasználásával. Az új szolgáltatás hétfőn indult Németországban és a tervek szerint 2021 végére elérhető lesz a többi tizenkét európai országban is, ahol a cég áruházai jelen vannak.

Tovább