Szűrés

A(z) Bluetooth kulcsszót tartalmazó cikkek

IT-biztonsági tippek az ünnepekre

2019. december 9. -

Az ünnepek közeledtével a szokásosnál is nagyobb figyelmet kell fordítanunk adataink védelmére és otthonunk, családunk digitális biztonságára. Utazás alatt különösen óvatosnak kell lennünk. Hogy nagyobb sikerrel vehessük fel a harcot a kiberbűnözőkkel, ajánlatos megfogadni az alábbi „mit ne tegyünk / mit tegyünk” tanácsokat.

Tovább

Okostelefonos alkalmazás és az elektromos babakocsi találkozása

2019. október 10. -

Hetes erősségű szél süvít a Beaufort-skála szerint, a levegő 60 km/h sebességgel áramlik a babakocsi körül, amelynek teteje ugyan már vadul lobog – maga a kocsi azonban nem mozdul a helyéről, pedig sem rögzítőfék, sem pedig emberi kéz nem tartja. Ezen feladatokat a Bosch új eStroller-rendszere veszi át, amely jóval több puszta elektromos hajtásnál.  

Tovább

Apróval tele pénztárca helyett okostelefon?

2018. március 24. -

Reklámokból és filmekből ismerős lehet, hogy fizetéshez nincs szükség pénztárcára, készpénzre, de még hitelkártyára sem, ha esetleg buli vagy futás közben venne az ember valami apróságot. 

Tovább

Elindult a mobilparkolást támogató intelligens pilot

2017. december 21. -

Decemberben sikeresen elindította a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. azt a Nemzeti Smart City Technológiai Platformhoz kapcsolódó intelligens mobilparkolást támogató kísérleti jellegű pilotot, amely a budapesti Józsefváros és Ferencváros egyes körzeteiben parkoló autósokat segíti. 

Tovább