Szűrés

A(z) Budapest kulcsszót tartalmazó cikkek

Samsung Smart & Premium Megoldás Központ nyílt Budapest szívében

2014. május 3. -

A Samsung megnyitotta Budapest belvárosában, a Váci út 33. szám alatt Smart & Premium Megoldás Központját, mely a fogyasztói igények maximálás kiszolgálása érdekében született. A szervizt, bemutatótermet és ügyfélszolgálatot is magába foglaló üzletben mindenki választ kaphat Samsung termékekkel kapcsolatos kérdéseire, vagy szervizeltetheti készülékeit, és természetesen vásárlásra is van lehetőség.

Tovább

A Kopaszi-gáton vár a Nokia kamionja – ismerd meg az új Lumiákat!

2014. április 25. -

A finn gyártó végre elhozta Magyarországra a Microsoft BUILD konferencián bemutatott Lumia modelleket. A Windows Phone 8.1 alapú újdonságok egy gyönyörű kamionnal érkeztek, mely körbejárja Európát. Pénteken bárki megnézheti a telefonokat a Kopaszi-gáton, s egy szerencsés látogató egy Lumia 1320 mobillal is gazdagodhat.

Tovább

Pénteken indul a 10. jubileumi Hacktivity!

2013. október 9. -

Október 11-12-én immár tizedik alkalommal újra Hacktivity Budapesten, Kelet-Közép-Európa legnagyobb független IT Biztonsági Fesztiválja. 1200 hacker a világ minden tájáról, előadások párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, új, termékdemonstrációs szekció, hardver hacking, lockpicking, live show-k, 24 órán át tartó hackerverseny, igazi fesztiválhangulat és jubileumi esti party!

Tovább