Szűrés

A(z) CES 2012 kulcsszót tartalmazó cikkek

IdeaPad YOGA: az Ultrabook és a tablet fúziója a 4-in-1 élményért

2012. január 13. -

A Lenovo a CES során bejelentette az IdeaPad YOGA-t, az iparág első többcélú, 360 fokban körbeforgatható és áthajtható kijelzővel rendelkező notebookját. Az eszköz igazi 4-in-1 számítógép: könnyen használható, akár egy tablet, funkcionalitását az Ultrabooktól kölcsönzi, miközben négy különböző használati módot kínál. A vállalat szintén bemutatta az iparág legvékonyabb All-in-One PC-jét, a mindössze 24,5 mm vastagságú IdeaCentre A720-at.

Tovább

HP ENVY 14 Spectre Ultrabook törésálló üvegházban

2012. január 13. -

A HP a héten megrendezett CES 2012 kiállításon bemutatta az ENVY 14 Spectre Ultrabook hordozható PC-t. Az új masina törésálló üvegházban kapható, amely nagyon tartós és alacsony súlyú. A HP az ENVY 14 Spectre Ultrabook teljes specifikációját még nem fedte fel, csak a belépőszintű modellét. 

Kulcsszavak: notebook, HPQ, HP, CES 2012
Tovább

A játékélmény fokozására tervezett ASUS hálózati- és audioeszközök a CES-en

2012. január 12. -

A játékosok sebességigényének kielégítését szolgálja az RT-N66U kétsávos vezeték nélküli gigabites router és az EA-N66 kétsávos, vezeték nélküli Ethernet adapter, a hanghatásokról pedig a ROG Rampage IV Formula/ThunderFX játékosok számára készült alaplap és a ROG Xonar Phoebus játékos hangkártya gondoskodik.
 

Tovább

Tegra 3 processzorral szerelt ZTE táblagép a láthatáron

2012. január 12. -

A CES rendezvényen bukkant fel a kínai gyártó roppant erős felszereltségű masinája, melyhez – a ZTE jó szokásához híven – várhatóan kedvező ár párosul.

Tovább