Szűrés

A(z) Casio kulcsszót tartalmazó cikkek

Új sztenderd a strapabíróság terén

2023. november 25. -

A világ egyik legismertebb óramárkája, a Casio vadonatúj karórát dob piacra Magyarországon. Az újdonság a kimagasló ütés- és rázkódás állósággal rendelkező G-Shock márka tagja. „A Mudmaster igazi hívószó azok számára, akik a strapabíró, magas tudásszintet képviselő karórákat keresik természetjáráshoz, hegymászáshoz, vagy egyéb extrémsportokhoz” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Kulcsszavak: G-Shock, Casio, óra
Tovább

A nőiességet ünneplik a Casio karórái

2023. október 1. -

A Casio bemutatta a G-Shock márka legújabb ütésálló karóráit. A kompakt, analóg-digitális számlappal rendelkező karórák a nőiességet ünneplik és rózsaarany (ú.n. rose gold) színben tündökölnek. Mint ismeretes ez az árnyalat eredetileg az ékszereknél jelent meg, de ma már a karórákon is hódít. 

Kulcsszavak: Casio, G-Shock
Tovább

A Stranger Things rajongói imádni fogják ezt a karórát

2023. szeptember 5. -

Magyarországra is megérkezett a Netflix sikersorozata, a Stranger Things előtt tisztelgő, különleges kiadású Casio karóra. „Az újdonság, amelyet már nagyon vártak a hazai rajongók, a nagy sikerű A120-as vintage modellre épül. Külsőre olyan, mint a sorozat bármely színvariációja, karakteres és lebilincselő” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Kulcsszavak: Casio, karóra
Tovább

Búvárkodásra tervezett karórákat mutatott be a Casio

2023. június 26. -

A Casio már régóta kínál alternatívát a búvárkodás szerelmeseinek. Ezek a karórák többnyire a G-Shock előnyös tulajdonságait ötvözik a kiváló nyomásállósággal, valamint számtalan fejlett funkcióval, amelyek segítik a felhasználókat abban, hogy minél könnyebben eligazodjanak a vízben. „Az első, kifejezetten a búvárok számára fejlesztett Frogman 1993-ban, harminc évvel ezelőtt jelent meg a piacon. Azóta töretlen népszerűségnek örvend” – árulta el Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Tovább