Szűrés

A(z) Corning kulcsszót tartalmazó cikkek

Tükröződésmentes üveggel készül a Corning

2013. július 9. -

Körülbelül két év múlva kerülhet be a készülékekbe a Corning új üvege, mely nem csak ellenállób a Gorilla Glassnál, hanem további két előnnyel is bír: egyrészt tükröződésmentes, így napfényben is jól látható marad a mögötte feszülő megjelenítő, másrészt kényelmetlen terepet jelent a baktériumok számára.

Kulcsszavak: Corning, Gorilla Glass
Tovább

Búcsúzz el a karcolásoktól! - Itt a Gorilla Glass 3 [Videó]

2013. január 9. -

A CES 2013 során mutatkozott be a Corning Gorilla Glass üvegének legújabb generációja, amely a natív sérülésvédelem jóvoltából elődeinél is jobban ellenáll a karcolásoknak és a sérüléseknek.

Tovább

Jönnek a rugalmas kijelzők és a hajlékony Gorilla Glass

2012. június 5. -

A Sharp nemrég bemutatta hihetetlen felbontású és nem mellesleg hajlékony kijelzőjét, melyet  az IGZO névvel illetett. Emellett a Gorilla Glass megalkotójaként ismert Corning a napokban előrukkolt legújabb vívmányával, a mindössze 0,1 milliméter vastag, flexibilis megjelenítőkhöz szánt üvegfelületével, a Williow-val.

Kulcsszavak: Corning, Sharp
Tovább

ASUS Transformer Pad Infinity és Transformer Pad 300 sorozat az MWC 2012-n

2012. február 28. -

Az ASUS büszkén mutatta be kibővített Transformer Pad termékcsaládját a Mobile World konferencián. Az ASUS Transformer Pad Prime-ot követően bemutatkozott az ASUS Transformer Pad Infinity és az ASUS Transformer Pad 300 sorozat is.

Tovább