Szűrés

A(z) DRAM kulcsszót tartalmazó cikkek

Első helyen a Kingston a DRAM gyártók TOP10-es listáján

2019. szeptember 16. -

A TrendForce piackutató cég divíziójaként működő DRAMeXchange nemrég hozta nyilvánosságra top 10-es listáját 2018 legmeghatározóbb DRAM-szállítóiról, amelyen a Kingston Technology az első helyen szerepel 72,17 százalékos piaci részesedéssel. A vállalat így már 16. éve áll a rangsor élén. 

Kulcsszavak: Kingston, DRAM
Tovább

Mikor lesz az emberi agy kapacitását felülmúló számítógép?

2019. július 9. -

A Manchesteri Egyetemen nemrég építettek egy szuperszámítógépet, hogy mesterséges intelligencia (MI) segítségével modellt készítsenek az emberi agy felépítéséről. A SpiNNaker nevű gép különlegessége, hogy egymillió darab, másodpercenként összesen 200 000 milliárd tranzakció végrehajtására képes processzorból épül fel, azaz több idegsejt valós idejű modellezésére képes, mint bármely korábban épített rendszer. 

Tovább

Új ruhát öltenek a HyperX Predator termékcsaládok DRAM moduljai

2016. június 15. -

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy Predator DDR4 és DDR3 DRAM memóriái új, karakteres megjelenést kaptak. 

Tovább

10 nanométer osztályú DRAM-ok a Samsungtól

2016. április 10. -

A fejlett memóriatechnológiák terén világviszonylatban is vezető szerepet játszó Samsung Electronics bejelentette, hogy az iparágban elsőként megkezdte a 10 nanométer osztályú, 8 gigabites DDR4 (double data rate 4) DRAM-chipek és az azokból készült modulok tömeggyártását.

Tovább