Szűrés

A(z) Doro kulcsszót tartalmazó cikkek

Miért használják az Instát az idősek is? - a Doro megmondja

2020. március 1. -

Számos kutatásból tudjuk, hogy a 65+ korosztályon belül rohamosan terjed a social media használat.* Egyes felmérések szerint 2020-ra legalább 50 millió szenior korú lesz jelen a közösségi média platformokon, és a növekedés töretlen. Nem szabad tehát alábecsülnünk az idősebb korosztály nyitottságát a technológiai újdonságok iránt. És miért maradna le nagymamánk (vagy nagypapánk) ezekről a szórakoztató felületekről? Ha idősebb szerettünk egyébként is nagy fotóalbum rajongó, mutassuk meg a modern változatát és küldjük az Instagramra! A szenior telefongyártó, a Doro megmutatja, milyen előnyei lehetnek a platformnak az idősek számára!

Tovább

App tippek a Doro-tól, tanulásra és szórakozásra

2020. január 28. -

A magyar lakosság 19%-a 65 év feletti és az előrejelzések szerint 2030-ra minden negyedik ember a 65+ korosztályba fog tartozni. Az öregedés és a vele együtt járó élettani folyamatok egyre több embert érintenek itthon is, a kutatások szerint azonban nagy lehetőségek rejlenek a mobil-, és videójátékokban, amelyek az idősek kognitív képességeit fejleszthetik, a magányosság érzését pedig csökkenthetik. És hogy mit játszanak az idősek a telefonon? Itt a svéd szenior telefongyártó, a Doro ajánlása.

Tovább

Hasznos tippek a Doro-tól a biztonságos háztartásokért!

2019. október 28. -

A balesetek 60%-a otthon történik. Ez a szám bizonyosan még magasabb az idős emberek körében. Közel 700 000 idős* (65 évnél idősebb) ember él egyedül Magyarországon, ami azt jelenti, hogy nekik és hozzátartozóiknak napi szinten kell tartaniuk egy lehetséges otthoni balesettől. A biztonságérzet azonban növelhető, ha a családtagok több kisebb, de hasznos változtatást végeznek el egyedül élő idős rokonuk lakásában, házában.

Tovább

Új, idősebb generációnak szánt svéd mobil a magyar piacon

2015. május 18. -

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét az idősebb generációnak szánt mobileszközök piacvezető gyártója, a svéd Doro. A hazai piacon a Vodafone kínálatában lesz elérhető a Doro PhoneEasy 508 telefon.

Kulcsszavak: mobiltelefon, Doro, idősek
Tovább