Szűrés

A(z) E.ON kulcsszót tartalmazó cikkek

Intelligens és hálózatba kapcsolt otthon

2018. szeptember 27. -

A jövő otthona velünk együtt fog gondolkodni, áramköltséget takarít meg, javítja az egyéni klímaegyensúlyt, több szabadidőt tesz lehetővé, és ezzel összességében jobbítja majd életünket. Ez a jövőkép nagyon közel van, most válik valósággá. A nemzetközi E.ON csoport és a Microsoft szoros együttműködésben új szabványokat teremtő szoftveres megoldást fejlesztett ki otthonok számára. Az E.ON az új termék első verzióját 2019 elején dobja nemzetközi piacra.

Tovább

„Szia, Boti vagyok, az E.ON chatbotja!“

2018. július 29. -

Az E.ON nemrég indította az éjjel-nappal rendelkezésre álló Chat Botit, a tanulékony chatbotot. Az új szolgáltatás célja, hogy az ügyfelek minél gyorsabban választ kapjanak kérdéseikre, illetve megoldást találjanak problémáikra. 

Kulcsszavak: E.ON, Chatbot, robot
Tovább

Add tovább: itt az elektromos közösségi robogó!

2018. június 2. -

Az E.ON egy Magyarországon még egyedülállónak számító közlekedési lehetőséget támogat egy magyar startuppal közös együttműködésen keresztül 2018 nyarától Budapesten: a közösségi elektromos robogózást. A blinkee.city 50 robogóval induló, állomások nélküli járműmegosztó rendszere egyszerre teszi tisztábbá, gyorsabbá, csendesebbé és költséghatékonyabbá a városi közlekedést, illetve ad 100%-ban környezetkímélő megoldást a dugókra és parkolási problémákra.

Tovább

Az E.ON területén már 59 településen elérhető a közvilágítási hibabejelentő applikáció

2017. március 29. -

Az E.ON kiemelt hangsúlyt fektet közvilágítási hálózatának karbantartására, valamint a fellépő közvilágítási hibák gyors javítására. Ezért fejlesztett ki egy új, mobil eszközön használható alkalmazást, amellyel ügyfelei bejelenthetik a közvilágításban tapasztalt meghibásodást, azokról a településekről, ahol az E.ON javítja a közvilágítást. 

Tovább