Szűrés

A(z) EU kulcsszót tartalmazó cikkek

EU: július 1-től csökkennek a roamingdíjak

2014. június 5. -

2014. július 1-től tovább csökkennek az Európai Unió, valamint Izland, Norvégia és Lichtenstein területén a mobilhívás, SMS-küldés és mobilinternetezés díjai: ezeket a hazai mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell. Külföldre utazás előtt érdemes tájékozódni és a telefonok automatikus hálózatkiválasztás funkciója helyett a manuális beállítást választani.

Kulcsszavak: EU, díj, roaming
Tovább

Bárki törölheti magát a Google-ből

2014. június 4. -

Ha valaki úgy érzi, nem szeretne jelen lenni a világhálón, megteheti, hogy kiiktatja magát. A Mashable-ön olvashattunk róla néhány napja, hogyan felejthet el minket a Google végre. A hír gyorsan terjedt, ugyanis eddig már több mit 12 ezren éltek a lehetőséggel.

Tovább

Eltörölnék a roaming-díjakat

2014. március 24. -

Brüsszel eltörölné a mobiltelefonos roaming-díjakat. Azt azonban nem engedné, hogy a különböző országok szolgáltatói közötti árkülönbség miatt az uniós polgárok ügyeskedni kezdjenek - írja a napi.hu.

Tovább

Úton a mobiltöltők egységesítése felé

2013. december 24. -

Újabb lépést tettek az Európai Unió intézményei afelé, hogy rákényszerítsék a mobiltelefongyártókat, hogy egyforma töltőkkel lássák el készülékeiket, miután a szakminisztereket tömörítő tanács és az Európai Parlament (EP) képviselői csütörtökön megállapodtak az irányelvtervezetről.

Kulcsszavak: töltő, EU, mobiltelefon
Tovább