Szűrés

A(z) GPS kulcsszót tartalmazó cikkek

Biztonságban az utakon

2019. július 21. -

A fedélzeti kamerák egyre nagyobb teret hódítanak világszerte, így Magyarországon is. Az Európai Bizottság statisztikája szerint 2018-ban az EU országai közül – a lakosságszám arányában – hazánkban történt a hatodik legtöbb halálos közúti baleset. Így a biztonság növelése különösen fontos minden autós számára. 

Tovább

Ingyenes térképfrissítéssel, vonzó áron hódít a Mio Pilot 15 FEU LM

2018. augusztus 6. -

Mostantól Magyarországon is elérhető a pénztárcabarát Mio Pilot 15 FEU LM navigáció 45 európai ország térképével. Nagyszerű társ az autós nyaraláshoz: a navigáció segítségével eldönthetjük, hogy egyszerű, gyors, takarékos, vagy rövid útvonalat válasszunk attól függően, hogy melyik szempont a legfontosabb. A Mio Pilot 15 FEU LM nagyméretű, 5 colos kijelzővel és sávasszisztenssel gondoskodik a biztonságos vezetésről, mindössze 24.990 Ft-ért.

Tovább

Mio Spirit 7700 LM élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel

2018. június 25. -

Nincs nyaralás GPS nélkül! Megérkezett a Mio legújabb autós navigációja, a Mio Spirit 7700 LM élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel, 12,7 cm átmérőjű érintőképernyővel. Megmutatja a legjobb útvonalakat, figyelmeztet, ha túl gyorsan megyünk és segít parkolóhelyet találni, amikor célba érünk.

Tovább

Autóskamerák TAVASZ üzemmódban

2018. április 27. -

A télihez képest a tavaszi autózás sima ügynek tűnhet, pedig a szeszélyes időjárás és a változó útviszonyok ilyenkor is megizzaszthatják a sofőröket. Autós kamerával könnyebben vehetjük az akadályokat, hiszen a legkorszerűbb digitális szemtanúk optikája nemcsak részletgazdag felvételeket készít, hanem a sofőr figyelmét is támogatja. A Mio MiVue 733 WIFI jelez, ha csökken a követési távolság, ha véletlenül elhagyjuk a sávot, vagy ha túl régóta vezetünk egyfolytában. Ilyen egy tökéletes útitárs.

Tovább