Szűrés

A(z) Galaxy Tab S kulcsszót tartalmazó cikkek

A WestEndben nyílik a legújabb Samsung Experience Store

2014. július 29. -

Az Allee bevásárolóközpontban nyílt prémium márkabolt után bő egy évvel, július 29-én új Samsung Experience Store nyílik a budapesti WestEndben. Az üzlet széles termékportfólióval és a legnagyobb kiegészítő választékkal várja az érdeklődőket. A nyitás napján indul a Galaxy Tab S táblagépek hazai értékesítése is, amelyet a vásárlók ez alkalomból akár 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak meg.

Tovább

Logitech tok billentyűzettel a Galaxy Tab S-re tervezve

2014. június 19. -

Néhány nappal a Samsung Galaxy Tab S hivatalos bemutatója után, a Logitech előállt saját, billentyűzettel megspékelt tokjával, kifejezetten a 10,5 hüvelykes táblagéphez tervezve.

Tovább

A Galaxy Tab S bemutatójáról

2014. június 13. -

A Samsung tegnap este New Yorkban lerántotta a leplet új táblagépéről, a 8,4 és 10,5 hüvelykes kiadásban is megjelenő Galaxy Tab S-ről. A bemutatón alig esett szó a jövevények hardveréről, a dél-koreai gyártó inkább a minden eddiginél részletgazdagabb és szebb képet ígérő Super AMOLED kijelzőre, az ezt kiaknázni képes tartalomra, a szupervékony dizájnra, illetve a mindennapjainkat és a munkát is megkönnyítő szolgáltatásokra helyezte a hangsúlyt.

Tovább